Campanyes de repartiment a tot Catalunya

Oferim servei, amb mitjans propis, a totes les comarques gironines, comarca d’Osona i comarca del Maresme.

També coordinem campanyes de repartiment arreu del territori català

Repartiment de qualitat molt a prop teu

Repartidors és molt més que una empresa de repartiment: és un equip humà professional i interdisciplinari amb 30 anys d’experiència en tot tipus de creació i execució de serveis postals. Oferim un ampli ventall de canals i eines mitjançant les quals el teu missatge arribarà al seu destí.

METODOLOGIA

A Repartidors mantenim constantment actualitzades les nostres bases de dades i hem desenvolupat una metodologia de treball pròpia que ens permet oferir als nostres clients una eficàcia màxima en la prestació dels serveis de repartiment.

CONEIXEMENT

El nostre mètode de treball es basa en un profund coneixement de les diferents zones de repartiment i les seves característiques, agrupades per comarques, ciutats, termes municipals, districtes, codis postals, nuclis urbans, polígons industrials, àrees comercials, zones residencials, etc.

SEGMENTACIÓ

Des del departament de logística de Repartidors segmentem les àrees o zones d’entrega i repartiment que més encaixen amb els perfils que cerquen els nostres clients i els targets dels seus potencials clients.

ACCIÓ

Una vegada establertes amb vosaltres les diferents zones que s’han de bustiar, i delimitats els terminis d’execució de la campanya, comencen a treballar els equips de repartiment.

TRANSPARÈNCIA

La transparència en el servei és un objectiu fonamental per a Repartidors. Per assegurar el màxim rigor amb els nostres clients, anem un pas més enllà i establim diferents nivells de control sobre cada repartiment:

1

Realitzem un seguiment individualitzat per GPS a cadascun dels nostres repartidors.

2

Combinem aquest procediment amb un segon sistema de control intern mitjançant càmera GO PRO. D’aquesta manera, controlem cada repartiment amb imatges que ens permeten garantir l’execució del mateix.

3

Juntament amb els plànols, possibles incidències i observacions, elaborem un informe diari detallat del repartiment en el qual et facilitem tota la l’informació detallada que et permetrà contrastar la qualitat del servei.